Konkurs

Konkurs

Postprzez run_away » 8 mar 2010, o 19:39

No więc dziś już wysłałem nasiona do osób, które potwierdziły chęć udziału w konkursie i wysłały mi swój adres.
Póki co lista wygląda tak (na zielono osoby, którym nasiona zostały już wysłane, lub nasiona już mają):

1. marooo
2. roma
3. justin
4. malajakmak
5. elakrawiec
6. Fallen YoDa
7. Tykwak
8. Tykwula
9. Mateuszz95
10. cemilia
11. gosiula
12. szalona-tykwa - zapisał się poprzez mail, ale jeszcze dla formalności przydałoby się, żeby potwierdził na forum :)
13. Mirka
14. KasiaW
15. run_away

Osoby, które jeszcze nie podały mi adresu proszone są, żeby zrobiły to jak najszybciej. :) W końcu to w ich interesie, żeby jak najszybciej dostać już nasiona :)

Udałoby się jeszcze "ustukać" ze 2 zestawy nasion, także jeśli jakiś spóźnialski chciałby wziąć udział w konkursie, to niech jak najszybciej dopisuje się do listy i wysyła maila z adresem :)
run_away

Administrator

Konkurs

Postprzez Tykwula » 8 mar 2010, o 21:29

Super , ziemia już czeka z niecierpliwością :P
Tykwula

40-44 postów

Re: Konkurs

Postprzez Fallen YoDa » 11 mar 2010, o 17:58

Dziś dotarły do mnie nasionka. Dzięki KasiW za sponsoring nasionek i Adminowi za zorganizowanie akcji!
Fallen YoDa

25-29 postów

Postprzez TYTAN_ » 11 mar 2010, o 18:22

Proszę o nasiona tykwy wężowatej od KasiW.
piszę dopiero teraz bo miałem nie sadzić tykw w tym roku - miałem wyjechać daleko. Jednak miałem straszny wypadek: wjechał na mnie samochód na przejściu dla pieszych. jednak mam być sprawny całkowicie.
Także z wyjazdu nic nie będzie. zostaję. i raczej na pewno posadzę tykwy
z góry dziękuje bardzo za nasiona. KasiaW jest wspaniałą dziewczyną
pozdrawiam
TYTAN_

80-84 postów

Uprawiam tykwę od: 13 maja 2007

Postprzez run_away » 11 mar 2010, o 19:32

O ciuuu.. masakra jednym słowem.. współczuję. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!

Co do konkursu to aktualna lista osób wygląda następująco (klasycznie na zielono osoby, które mają nasiona bądź są już one w drodze):

1. marooo
2. roma
3. justin
4. malajakmak
5. elakrawiec
6. Fallen YoDa
7. Tykwak
8. Tykwula

9. Mateuszz95
10. cemilia
11. gosiula
12. szalona-tykwa
13. Mirka
14. KasiaW
15. run_away
16. misiomisio

Pozostałe 2 osoby proszę o jak najszybsze podanie mi na maila/priva adresów na które wysłać nasiona.
run_away

Administrator

Postprzez justin » 11 mar 2010, o 21:46

Mi dzisiaj też nasionka doszły całe i zdrowe ;] Forumowiczowi misiomiso życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Się teraz zastanawiam kiedy zrobić wysiew, pogoda nie zachęca;/
Niczego nie będzie żal..
justin

40-44 postów

Uprawiam tykwę od: 1 kwietnia 2009

Postprzez marooo » 11 mar 2010, o 22:14

Pozdrawiam misiomisio. kuruj się chłopie , bo sezon już rozpoczęty...oby kapryśna pogoda dopisała
marooo

115-119 postów

Uprawiam tykwę od: 15 czerwca 2008

Postprzez KasiaW » 11 mar 2010, o 22:22

misiomisio napisał(a):Proszę o nasiona tykwy wężowatej od KasiW.
piszę dopiero teraz bo miałem nie sadzić tykw w tym roku - miałem wyjechać daleko. Jednak miałem straszny wypadek: wjechał na mnie samochód na przejściu dla pieszych. jednak mam być sprawny całkowicie.
Także z wyjazdu nic nie będzie. zostaję. i raczej na pewno posadzę tykwy
z góry dziękuje bardzo za nasiona. KasiaW jest wspaniałą dziewczyną
pozdrawiam

No i teraz mi głupio bo obiecałam Misiomisio wysłać nasionka, mam je nawet przygotowane ale nie zdążyłam :oops: Też miałam ostatnio problemy bo policja skatowała mi męża i syna i nieprawnie zatrzymała :twisted: Teraz skupiamy się na skardze i zadośćuczynieniu. Sorki Artur!
KasiaW

65-69 postów

Uprawiam tykwę od: 15 marca 2009

Postprzez TYTAN_ » 13 mar 2010, o 11:45

no miejmy nadzieję że wyjdę z tego całkowicie. . KasiuW - przecież będę miał nasiona od ciebie, tylko przysłane przez Run_away. A ja miałem jechać na szkolenie, miałem zmienić się na mundurowego, (tylko nie na policjanta). teraz to niemożliwe
Uważajcie na przejściach dla pieszych, bo psychiczni kierowcy są, i później można przez wiele miesięcy płacić zdrowiem za ich jazdę (jak ja), a nawet przez całe życie. Może być masakra...
Wracając do tematu to mam nadzieję, że ten roku będzie upalny,będzie sprzyjał uprawie tykw, będą często upały i będzie mało deszczu... Tykwy urosną nam piękne.
TYTAN_

80-84 postów

Uprawiam tykwę od: 13 maja 2007

Postprzez run_away » 14 mar 2010, o 17:49

Udało mi się jeszcze dziś wysłać ostatnie nasiona także oficjalnie możemy ogłosić rozpoczęcie konkursu. Wszyscy uczestnicy podali mi już swoje adresy i tym samym potwierdzili chęć udziału w konkursie. Mam nadzieję, że w poniedziałek (ew. wtorek) wszyscy będą już mieli nasiona. Oto ostateczna i potwierdzona lista uczestników konkursu:

1. marooo
  2. roma
  3. justin
  4. malajakmak
  5. elakrawiec
  6. Fallen YoDa
  7. Tykwak
  8. Tykwula
  9. Mateuszz95
  10. cemilia
  11. gosiula
  12. szalona-tykwa
  13. Mirka
  14. KasiaW
  15. run_away
  16. misiomisio

Życzę wszystkim powodzenia i proponuję, żeby dalszą dyskusję dotyczącą postępów w uprawie prowadzić w wątku Sezon 2010, a ten wątek poświęcić na sprawy bezpośrednio dotyczące konkursu :)
run_away

Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sezon 2010